SAMLASTNING

Kvalitetstransporter till låga priser. Förutom att vi håller till runt Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla så kör vi regelbundet till Stockholm, Göteborg och Malmö. Tack vare detta kan vi erbjuda samlastning längs våra rutter till bra priser!

Klicka på “mer info” för att se aktuella rutter.

Finns det inget upplagt på hemsidan går det bra att kontakta oss så ska vi kolla på en lösning!

Bohagsflytt

Yrkesskicklig, rutinerad och serviceinriktad personal, är vår allra viktigaste tillgång. Vi garanterar att flytten utförs professionellt och med största omsorg.

När du flyttar med oss ingår alltid alla våra hjälpmedel.

Kontorsflytt

Vi utför flyttningar åt företag flera gånger per vecka. Under årens lopp har tekniken att utföra effektiva kontorsflyttningar finslipats. Vi monterar ner och ihop kontorsmöbler, helt efter kundens önskemål. Vi åtar oss även att flytta arkiv och bibliotek vilket ställer stora krav på vår yrkesskicklighet och noggrannhet.

När du flyttar med oss ingår alltid alla våra hjälpmedel.

Köp eller hyr hjälpmedel

Om du vill sköta din flytt på egen hand så kan du köpa och hyra hjälpmedel för att förenkla flytten. Vi har bland annat marknadens bästa flyttkartonger, packpapper/silkespapper och bärselar. Varmt välkommen med din förfrågan!

Hyra
Bärsele (för tunga lyft, inkl instruktion): 200:-/dygn

Köpa
Pack-/silkespapper: 200:-/5 kg, 300:-/10 kg
Nya flyttkartonger högsta kvalitet: 48:-
Beg. flyttkartonger högsta kvalitet: 35:-

Magasinering

Möbelexpressen erbjuder över 600 kvadratmeter lageryta. Där förvaras bohagen i boxar som rymmer 8 kubikmeter. I dem står möblerna torrt och dammfritt i vårt larmade varmförråd.

Pris per 8 m³ box: 500:-